Re-visjon i Fredrikstad

Om oss

OM RE-VISJON

Våre ansatte

Ved å være tett på kunden og ha en god forståelse av kundens virksomhet vil vi kunne gjennomføre dette. Dette sikrer en effektiv gjennomføring av revisjonen for kunden.

Revisjon i Fredrikstad

Einar Beck Dypedahl

Statsautorisert revisor & siviløkonom

Eier og ansvarlig revisor med lang erfaring også fra BDO og EY. Erfaring fra de fleste bransjer. Har omfattende erfaring med eiendomsselskap, eiendomstransaksjoner, omorganiseringer og transaksjonsstøtte.

Tlf: +47 900 76 967

Revisjon i Fredrikstad

Robert Sundt

Statsautorisert revisor

Daglig leder, eier og ansvarlig revisor med lang erfaring fra revisjon av virksomheter i ulike størrelse og forskjellige bransjer. 14 års erfaring fra EY herunder flere år som partner der. Betydelig kompetanse og erfaring som rådgiver innen verdsettelse, due dilligence og transaksjonsstøtte.

Tlf: +47 982 07 482

Revisjon i Fredrikstad

Pål Knudsen

Statsautorisert revisor & siviløkonom

Lang efaring som manager i både EY og PWC. Mastergrad i revisjon. Har opparbeidet seg en bred bransjekunnskap og kompetanse innen regnskap, skatt, transaksjoner og omorganiseringer. Erfaring med konsernrevisjon og konsernstrukturer

Tlf: +47 996 13 222

Revisjon i Fredrikstad

Malin Nereng

revisormedarbeider

Malin er inne i sitt andre år som revisormedarbeider med revisjon av foretak i forskjellige bransjer.

Tlf: +47 951 58 611

Revisjon i Fredrikstad

Ole Kristian Hjørnerød

statsautorisert revisor

19 års erfaring fra EY. Begynte i Re-visjon AS i 2020. Erfaring fra de fleste bransjer med gode relasjoner til sine kunder.

Tlf: +47 481 62 037

Revisjon i Fredrikstad

Silje Lie-Holt

Revisormedarbeider og autorisert regnskapsfører

Revisormedarbeider og autorisert regnskapsfører. Jobbet i Re-visjon i 3 år, har tidligere jobbet som controller i Europris og som regnskapsfører. God erfaring med skybaserte regnskapsprogrammer og med oppsett av automatikken i disse programmene.

Tlf: +47 480 81 099

Revisjon i Fredrikstad

Andreas Skåland Mathisen

statsautorisert revisor

10 års erfaring fra EY. Begynte i Re-visjon i 2021. Mastergrad i revisjon. Erfaring med revisjon av selskap med internasjonal konsernstruktur og erfaring fra de fleste bransjer. Omfattende kompetanse med konsernrevisjon og konsolidering.

Tlf: +47 915 77 283

Christer Knudsen

statsautorisert revisor

Erfaring fra EY og jobbet i Re-visjon siden 2014. Lang og god erfaring med prosjektbasert virksomheter. Variert og lang erfaring med revisjon av de fleste bransjer. Erfaring med kontroll og attestasjon av Skattefunn prosjekt.

Tlf: +47 911 79 573

Kenneth Karlsen

statsautorisert revisor

20 års erfaring fra revisjon herunder ansvarlig revisor i BDO. Variert og lang erfaring med revisjon av de fleste bransjer.

Tlf: +47 919 21 345

Anna Sjo Nilsen

medarbeider

Anna er nyutdannet bachelor fra Høyskolen i Ås

Tlf: +47 936 45 562

VI ER DER FOR DEG

Om oss

Re-visjon AS er et revisjonsselskap som ble startet høsten 2014. Vi er 10 ansatte hvorav 8 statsautoriserte revisorer med lang erfaring. Vi er lokalisert i nye lokaler midt i Fredrikstad sentrum. Vi har lang erfaring med revisjon av små og mellomstore virksomheter samt å yte annen økonomisk rådgivning relatert til vår kompetanse.

Vi ønsker løpende kommunikasjon med kunde og regnskapsfører, for å kunne behandle problemstillinger på et så tidlig tidspunkt som mulig. Vårt mål og visjon er å levere en effektiv revisjon til våre kunder.